URL pondokna pondok

    Upami anjeun kedah nyingkat URL sacara masal, contona, nyingkatkeun puluhan, ratusan, atanapi rébuan tautan dina hiji waktos, turutan léngkah-léngkah salajengna:
  • Daptar akun dina panyingkat URL Shortest.link.
  • Ngadamel file .csv nganggo Excel.
    • Kolom kahiji kedah ngandung tautan anu panjang. (Alat Antifraud “_clicktime_” masih diijinkeun pikeun dianggo salaku SUBID dina tautan afiliasi pikeun nyegah panipuan ku jaringan afiliasi. Anjeun tiasa teras mastikeun upami tés tés kalayan waktos anu tepat nembongan dina laporan apiliasi).
    • Kolom kadua opsional, éta ngandung URL pondok. (Akhiran geo-targetting -us, -cn, -fr, sareng sajabana masih kénéh diidinan dianggo pikeun ngalihkeun patalimarga ka tautan panjang anu béda-béda numutkeun nagara pangunjung).
    • Kolom katilu opsional, éta ngandung judul.
  • Asup ka halaman admin.
  • Pencét tautan “Impor Massal sareng Pondokkeun”, teras pencét “Pilih file” (atanapi sered tur teundeun file kana tombol ieu), teras pencét “Unggah”.
  • Short url shortener

    Antosan sababaraha detik.
    Upami 502 kasalahan némbongan, tong diperhatoskeun éta. Pencét waé tombol “Balik” dina panyungsi, teras pencét “Antarmuka admin”, sareng perbarui halaman sababaraha kali.
    Jumlah maksimum tautan anu dimungkinkeun pikeun disingget dina hiji waktos nyaéta 5000. Upami henteu cekap, nyerat kanggo ngadukung, punten.

    Dilarang ngagunakeun panyaram link ageung pikeun spam dina bentuk naon waé.
    Tautan pemendekan massal kana halaman wéb dewasa, apoték, sareng halaman haram henteu kénging.