URL shorteners

Jasa panyingkat link ngamungkinkeun anjeun pikeun nyingetkeun tautan ku ngirangan panjangna janten sababaraha karakter.
Janten, janten tiasa nempatkeun tautan anu disingkat dimana panjang tautan maksimum diwatesan. URL singget gampang diinget, didikte ku telepon atanapi dina ceramah di lembaga pendidikan.
Klasifikasi pemendek link:
1. Kalayan kamampuan milih URL pondok anjeun nyalira atanapi henteu.
2. Nganggo atanapi henteu nganggo pendaptaran.
Singkatkeun tautan tanpa pendaptaran ngamungkinkeun anjeun henteu nyéépkeun waktos ngadamel akun dina panyingkatna, tapi langsung pondokkeun tautan.
Nanging, ngadaptar rekening masihan pangguna fungsionalitas tambahan, khususna:
– Kamampuhan pikeun ngédit tautan anu panjang sareng anu pondok.
– Tingali statistik, grafik patalimarga siang sareng jam, géografi lalu lintas ku nagara kalayan visualisasi dina peta, sumber patalimarga.
– Shortening massa tautan. Rébuan tautan tiasa disingget dina hiji waktos ku dimuat tina file CSV anu ngandung tautan panjang sareng pondok dina kolom anu saluyu; kolom opsional katilu tiasa ngandung lulugu.
– Geo-target. Anjeun tiasa nyiptakeun supados tautan pondok anu sami pikeun anu datang ti nagara anu sanés bakal ngakibatkeun tautan panjang anu béda. Pikeun ngalakukeun ieu, jieun tambahan tautan pondok ku nambihan tanda dikurangan sareng kode nagara dina dua hurup leutik kana URL pondok.
– Shortening link via API.
3. Nyiptakeun tautan pondok dina domain jasa, atanapi dina domain anjeun nyalira.

Kategori pangguna tina pemendekan tautan:
a. Universitas sareng lembaga pendidikan anu sanés. Guru nyingetkeun tautan kana bahan diajar sareng konperénsi pidéo kelompok Tim Micosoft, Zoom, WhatsApp, jsb.
b. Blogger Youtube populér. Aranjeunna pondokkeun tautan anu ngarah kana situs éksternal sareng lebetkeun URL pondok dina pedaran pidéo atanapi dina koméntarna sorangan, anu dibereskeun di luhur langsung atanapi saatos bari.
c. Panulis anu ngahasilkeun ulasan buku vidéo sareng pasang tautan pondok ka toko buku online dimana buku-bukuna tiasa dipésér.
d. Pemasar Internét nyamar tautan afiliasi ku nyingget aranjeunna. Salaku tambahan, dimungkinkeun pikeun nyegah panipuan tina program apiliasi anu nganggap enteng jumlah klik dina tautan afiliasi. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nambihan sekuen klik atanapi klik waktos salaku pananda tambihan dina URL anu panjang nalika nyingkat tautan afiliasi. Dina laporan program afiliasi, sadaya nomer séri klik sareng waktosna bakal katingali. Upami sababaraha klik henteu kalebetkeun kana laporan, ilangna bakal gampang kauninga ku jumlah séri klik anu leungit.
e. Profesional SEO nyingetkeun tautan SEO ngagunakeun frasa konci dina URL pondok. Tétéla, kecap konci dina tautan pondok sareng alihan ngalangkungan 301 alihan kana tautan anu panjang pangaruhna positif dina promosi dina mesin pencari kecap ieu. (Urang ngaluarkeun topik damel). Sacara umum, SEO mangrupikeun daérah anu sangat menarik sareng misterius. Dipercaya yén SEO parantos lami maot. Tapi henteu, aya téknologi anu tiasa dianggo, ngan sakedik jalma anu terang perkawis éta. Salah sahijina nganggo 301 alihan URL pondok.
f. Agénsi nagara sareng pamaréntahan sababaraha nagara.

Fitur anu pikaresepeun pikeun panyingget link:
– Anjeun tiasa nyingetkeun tautan situs, bahkan henteu kaiket kana domain naon waé, ngan ukur nganggo alamat IP.
– Upami anjeun pondokkeun tautan kana file grapik kalayan éksténsif JPG, PNG, atanapi anu sanésna sareng lebetkeun tautan pondok kana tag HTML, maka tag masih jalan.

  • Cutt.us

    Features:
    • Singkat URL tanpa ngadaptar
    • Éditan URL
    • URL pondok khusus

    URL shortener in Arabic, English, and French languages.

  • Shortest.link

    Features:
    • Singkat URL tanpa ngadaptar
    • Éditan URL
    • URL pondok disingkat
    • Geo-udagan
    • Ngalacak link
    • Analytics
    • API
    • URL pondok khusus
    • Pencegahan panipuan tina program apiliasi

    URL shortener with geo-targeting, link tracking, analytics, short URL customizing, and fraud prevention from affiliate programs.