Disingget URL tanpa iklan

Tautan kana jasa konferensi video sareng grup sapertos Zoom, WhatsApp, Skype, sareng Youtube disingget tanpa iklan sareng gratis.

Upami teu kitu, pikeun nganonaktipkeun halaman panengah sareng iklan, panulis tautan pondok kedah didaptarkeun . Alihan tina URL pondok kana URL panjang tanpa iklan bakal dilarapkeun. Jinis alihan nyaéta 301.
Pangguna anu kadaptar ogé tiasa ngédit tautan sareng ningali statistik patalimarga.

Halaman panengah ditingalikeun upami tautan pondok diciptakeun ku panulis anu teu kadaptar.

Halaman panengah nembongkeun URL anu dituju sareng peringatan ka pengunjung pikeun nyegah panipuan, phishing, sareng panyebaran virus.

Dilarang pikeun pondokkeun tautan ka halaman wéb anu haram, situs sawawa, situs farmasi, spam dina bentuk naon waé.

Kaanggotaan gratis pikeun paguron luhur, paguron luhur, lembaga pamaréntah, organisasi nirlaba. Pikeun aranjeunna, panyingketan tautan dilakukeun tanpa iklan gratis.