Shkurtues i pjesës më të madhe të URL

  Nëse duhet të shkurtoni URL-të me shumicë, për shembull, të shkurtoni dhjetra, qindra ose mijëra lidhje në të njëjtën kohë, ndiqni hapat vijues:

 

 • Regjistrohu llogari në shkurtuesin e URL-së së shkurtër të lidhjes.
 • Krijoni një skedar .csv me Excel.
  • Kolona e parë duhet të përmbajë lidhje të gjata. (Mjeti antifraud “” _clicktime_ “lejohet ende për t’u përdorur si SUBID në lidhjet e partneritetit për të parandaluar mashtrimin nga rrjetet e partneritetit. Ju gjithmonë mund të verifikoni nëse klikimi i provës me kohën e duhur shfaqet në raportin e partneritetit).
  • Kolona e dytë është opsionale, ajo përmban URL të shkurtra. (Prapashtesat gjeo-shënjestër -us, -cn, -fr, etj. Lejohen akoma për përdorim për të ridrejtuar trafikun në lidhje të ndryshme të gjata sipas vendit të vizitorit).
  • Kolona e tretë është opsionale, ajo përmban tituj.
 • Hyni në faqen e administratorit.
 • Klikoni në lidhjen “Import dhe Shkurto në masë”, më pas kliko “Zgjidh një skedar” (ose tërhiq dhe lësho një skedar në këtë buton) dhe kliko “Ngarko”.
 • pjesa më e madhe-url-shkurtues

  Prisni disa sekonda.
  Nëse shfaqet gabimi 502, mos i kushtoni vëmendje kësaj. Thjesht klikoni në butonin “Kthehu” në shfletues, pastaj klikoni “Ndërfaqja e administratorit” dhe azhurnoni faqen disa herë.
  Numri maksimal i lidhjeve që është e mundur të shkurtohen në të njëjtën kohë është 5000. Nëse nuk mjafton, shkruani për të mbështetur, ju lutem.

  Shtë e ndaluar të përdorni shkurtuesin e lidhjeve me shumicë për postën e bezdisshme në çdo formë.
  Lidhjet për shkurtimin e pjesës më të madhe në faqet e internetit të të rriturve, farmacinë dhe faqet e paligjshme nuk lejohen.