Zásady ochrany osobných údajov

https://shortest.link Zásady ochrany osobných údajov

Tieto zásady ochrany osobných údajov boli zostavené tak, aby lepšie slúžili tým, ktorí sa zaujímajú o to, ako sa ich „osobné identifikačné údaje“ (PII) používajú online. PII, ako je opísané v zákone o ochrane osobných údajov a bezpečnosti informácií v USA, sú informácie, ktoré je možné použiť samotné alebo s inými informáciami na identifikáciu, kontaktovanie alebo vyhľadanie jednej osoby alebo na identifikáciu jednotlivca v kontexte. Prečítajte si pozorne naše pravidlá ochrany osobných údajov, aby ste mali jasnú predstavu o tom, ako zhromažďujeme, používame, chránime alebo inak narábame s vašimi osobne identifikovateľnými informáciami v súlade s našou webovou stránkou.
Aké osobné informácie zhromažďujeme od ľudí, ktorí navštevujú náš blog, web alebo aplikáciu?
Pri objednávaní alebo registrácii na našom webe môžete byť požiadaní, aby ste zadali svoju Long Url, Short Url alebo ďalšie podrobnosti, ktoré vám pomôžu s vašimi skúsenosťami.
Kedy zhromažďujeme informácie?
Informácie od vás zhromažďujeme, keď vyplníte formulár alebo zadáte informácie na našom webe.
Ako používame vaše informácie?
Informácie, ktoré od vás zhromažďujeme, môžeme použiť pri registrácii, nákupe, registrácii na odber nášho bulletinu, odpovedaní na prieskum alebo marketingovú komunikáciu, surfovaní po webových stránkach alebo pri používaní niektorých ďalších funkcií stránok nasledujúcimi spôsobmi:

• Vylepšiť našu webovú stránku, aby sme vám mohli lepšie slúžiť.
Ako chránime vaše informácie?
Nepoužívame skenovanie zraniteľností alebo skenovanie podľa štandardov PCI.
Poskytujeme iba články a informácie. Nikdy nežiadame čísla kreditných kariet.
Používame bežné skenovanie škodlivého softvéru.

Vaše osobné informácie sú obsiahnuté v zabezpečených sieťach a sú prístupné iba obmedzenému počtu osôb, ktoré majú špeciálne prístupové práva k týmto systémom a sú povinní zachovávať mlčanlivosť o týchto informáciách. Okrem toho sú všetky citlivé informácie, ktoré poskytnete, šifrované pomocou technológie SSL (Secure Socket Layer).
Implementujeme rôzne bezpečnostné opatrenia, keď používateľ zadá, zadá alebo získa prístup k svojim informáciám, aby bola zaistená bezpečnosť vašich osobných údajov.
Všetky transakcie sú spracovávané prostredníctvom poskytovateľa brány a nie sú ukladané alebo spracovávané na našich serveroch.
Používame „cookies“?
Áno. Súbory cookie sú malé súbory, ktoré stránka alebo jej poskytovateľ služieb prenáša na pevný disk vášho počítača prostredníctvom vášho webového prehľadávača (ak to povolíte), ktorý umožňuje systémom stránky alebo poskytovateľa služieb rozpoznať váš prehľadávač a zaznamenať a zapamätať si určité informácie. Používame napríklad súbory cookie, ktoré nám pomáhajú zapamätať si a spracovať položky vo vašom nákupnom košíku. Používajú sa tiež na to, aby nám pomohli pochopiť vaše preferencie založené na predchádzajúcej alebo aktuálnej aktivite stránok, čo nám umožňuje poskytovať vám vylepšené služby. Ďalej používame cookies, ktoré nám pomáhajú zhromažďovať súhrnné údaje o premávke na webe a interakcii s webmi, aby sme v budúcnosti mohli ponúkať lepšie zážitky a nástroje na webe.
Cookies používame na:
• Majte prehľad o reklamách.
• Zhromažďujte súhrnné údaje o premávke na webe a interakciách s ním, aby ste v budúcnosti ponúkli lepšie zážitky a nástroje na webe. Môžeme tiež použiť dôveryhodné služby tretích strán, ktoré sledujú tieto informácie v našom mene.
Môžete si zvoliť, aby vás počítač varoval pri každom odoslaní súboru cookie, alebo môžete vypnúť všetky súbory cookie. Urobíte to prostredníctvom nastavení prehľadávača. Pretože sa prehľadávač trochu líši, pozrite sa do ponuky Pomocník prehľadávača, aby ste sa dozvedeli správny spôsob úpravy súborov cookie.
Ak vypnete cookies, niektoré z funkcií, ktoré zvyšujú efektívnosť používania vášho webu, nemusia fungovať správne. Neovplyvní to dojem používateľa, vďaka ktorému bude váš web efektívnejší a nemusí fungovať správne.
Zverejnenie treťou stranou
Vaše osobné identifikačné údaje nepredávame, neobchodujeme s nimi ani ich nijakým iným spôsobom neprevádzame, pokiaľ na to vopred neposkytneme používateľom oznámenie. Nezahŕňa to hostingových partnerov webových stránok a ďalšie strany, ktoré nám pomáhajú pri prevádzkovaní našich webových stránok, pri podnikaní alebo poskytovaní služieb našim používateľom, pokiaľ sa tieto strany zaviažu zachovávať dôvernosť týchto informácií. Môžeme tiež zverejniť informácie, ak je ich zverejnenie vhodné v súlade s právnymi predpismi, presadzovaním našich zásad týkajúcich sa webových stránok alebo ochranou práv, majetku alebo bezpečnosti našich alebo iných osôb.

Informácie o návštevníkoch, ktoré neumožňujú osobnú identifikáciu, však môžu byť poskytnuté iným stranám na marketingové, reklamné alebo iné účely.

Odkazy tretích strán
Príležitostne, podľa nášho uváženia, môžeme na našu webovú stránku zahrnúť alebo ponúknuť produkty alebo služby tretích strán. Tieto stránky tretích strán majú samostatné a nezávislé zásady ochrany osobných údajov. Preto nenesieme žiadnu zodpovednosť ani zodpovednosť za obsah a aktivity týchto odkazovaných stránok. Snažíme sa však chrániť integritu našich stránok a vítame akékoľvek spätné väzby týkajúce sa týchto stránok.

Google
Požiadavky spoločnosti Google na inzerciu možno zhrnúť do princípov inzercie spoločnosti Google. Sú zavedené s cieľom poskytnúť používateľom pozitívny zážitok. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=sk

Na našom webe používame reklamu Google AdSense.
Spoločnosť Google ako dodávateľ tretej strany používa súbory cookie na zobrazovanie reklám na našom webe. Používanie súborov cookie DART spoločnosťou Google jej umožňuje zobrazovať reklamy našim používateľom na základe predchádzajúcich návštev našej stránky a ďalších stránok na internete. Používatelia sa môžu odhlásiť z používania súborov cookie DART navštívením pravidiel ochrany osobných údajov reklamnej a obsahovej siete Google.
Implementovali sme nasledujúce:
• Remarketing so službou Google AdSense
• Prehľady zobrazení v Reklamnej sieti Google
• Demografické údaje a správy o záujmoch
• Integrácia platformy DoubleClick
Spoločne s dodávateľmi tretích strán, ako je Google, používame súbory cookie prvej strany (napríklad súbory cookie Google Analytics) a súbory cookie tretích strán (napríklad súbory cookie DoubleClick) alebo iné identifikátory tretích strán, aby sme zhromaždili údaje týkajúce sa interakcií používateľov s zobrazenia reklamy a ďalšie funkcie reklamných služieb, ktoré sa týkajú našej webovej stránky.
Vyradenie:
Používatelia môžu nastaviť predvoľby toho, ako vám Google inzeruje, pomocou stránky Nastavenia reklám Google. Prípadne môžete zrušiť odber na stránke Zrušiť iniciatívu Network Advertising Initiative alebo pomocou doplnku Prehliadač odhlásenia Google Analytics.
Google reCAPTCHA V2.

Aké údaje zhromažďuje program reCAPTCHA?
Najskôr algoritmus reCAPTCHA skontroluje, či sa v používanom počítači nachádza súbor cookie Google.

Následne bude do prehliadača používateľa pridaný ďalší konkrétny súbor cookie reCAPTCHA a bude zachytený – pixel po pixeli – úplná snímka okna prehliadača používateľa v tom čase.

Niektoré z aktuálne zhromažďovaných informácií o prehliadači a používateľoch zahŕňajú:

Všetky súbory cookie nastavené spoločnosťou Google za posledných 6 mesiacov,
Koľko kliknutí myšou ste na tejto obrazovke (alebo dotyku vykonali, ak ste na dotykovom zariadení),
Informácie CSS pre túto stránku,
Presný dátum,
Jazyk, v ktorom je nastavený prehliadač,
Akýkoľvek doplnok nainštalovaný v prehliadači,
Všetky objekty Javascript
Kalifornský zákon o ochrane súkromia online
CalOPPA je prvý štátny zákon v krajine, ktorý vyžaduje zverejnenie pravidiel ochrany osobných údajov na komerčných webových stránkach a online službách. Dosah zákona siaha ďaleko za Kaliforniu a vyžaduje, aby každá osoba alebo spoločnosť v USA (a pravdepodobne vo svete), ktorá prevádzkuje webové stránky zhromažďujúce osobné identifikačné údaje od kalifornských spotrebiteľov, zverejnila na svojej webovej stránke nápadné zásady ochrany osobných údajov s presným uvedením zozbieraných informácií a informácií o nich. jednotlivcom alebo spoločnostiam, s ktorými je zdieľaný. – Viac informácií nájdete na stránke http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Podľa CalOPPA súhlasíme s týmto:
Používatelia môžu navštíviť našu stránku anonymne.
Po vytvorení týchto zásad ochrany osobných údajov pridáme odkaz na túto stránku na našu domovskú stránku alebo minimálne na prvú významnú stránku po vstupe na našu webovú stránku.
Náš odkaz na pravidlá ochrany osobných údajov obsahuje slovo „súkromie“ a je ľahko nájdený na vyššie uvedenej stránke.
O akýchkoľvek zmenách zásad ochrany osobných údajov budete informovaní:
• Na našej stránke s pravidlami ochrany osobných údajov
Môže zmeniť vaše osobné údaje:
• Pošlite nám e-mailom
Ako naša stránka spracováva Nesledovať signály?
Ctíme signály Nesledovať a Nesledovať, umiestňovať súbory cookie alebo používať reklamu, keď je zavedený mechanizmus prehľadávača Nesledovať (DNT).
Umožňuje náš web sledovanie správania tretích strán?
Je tiež dôležité poznamenať, že povoľujeme sledovanie správania tretích strán
COPPA (zákon o ochrane súkromia detí online)
Zákon o ochrane súkromia detí online (COPPA) dáva rodičom kontrolu nad zhromažďovaním osobných informácií od detí mladších ako 13 rokov. Federálna obchodná komisia, agentúra na ochranu spotrebiteľa v USA, presadzuje pravidlo COPPA, ktoré objasňuje, čo musia prevádzkovatelia webových stránok a online služieb urobiť, aby chránili súkromie a bezpečnosť detí online.

Špeciálne neuvádzame na trh deti mladšie ako 13 rokov.
Umožňujeme tretím stranám, vrátane reklamných sietí alebo doplnkov, zhromažďovať PII od detí do 13 rokov?
Spravodlivé informačné postupy
Zásady spravodlivej informačnej praxe tvoria chrbticu zákona o ochrane súkromia v USA a koncepty, ktoré zahŕňajú, hrali významnú úlohu pri vývoji právnych predpisov na ochranu údajov na celom svete. Porozumenie zásadám čestného informačného postupu a spôsobu, akým by sa mali vykonávať, je zásadné pre dosiahnutie súladu s rôznymi zákonmi o ochrane súkromia, ktoré chránia osobné informácie.

Aby sme boli v súlade so spravodlivými informačnými postupmi, v prípade porušenia ochrany údajov podnikneme nasledujúce kroky:
Budeme o tom informovať používateľov prostredníctvom upozornenia na webe
• Do 7 pracovných dní

Súhlasíme tiež so zásadou individuálnej nápravy, ktorá vyžaduje, aby mali jednotlivci právo legálne domáhať sa vymáhateľných práv voči zhromažďovateľom údajov a spracovateľom, ktorí nedodržiavajú zákony. Táto zásada vyžaduje nielen to, aby jednotlivci mali vymáhateľné práva voči používateľom údajov, ale aj to, aby sa jednotlivci obrátili na súdy alebo vládne agentúry s cieľom vyšetriť a / alebo stíhať ich nedodržiavanie zo strany spracovateľov údajov.
Zákon CAN-SPAM
Zákon CAN-SPAM je zákon, ktorý stanovuje pravidlá pre komerčné e-maily, stanovuje požiadavky na komerčné správy, dáva príjemcom právo na to, aby im už neboli zasielané e-maily, a ustanovuje prísne pokuty za ich porušenie.

Vašu e-mailovú adresu zhromažďujeme za účelom:
V súlade s protokolom CANSPAM súhlasíme s týmto:
• Nepoužívajte falošné alebo zavádzajúce subjekty ani e-mailové adresy.
• Identifikujte správu ako reklamu nejakým rozumným spôsobom.
• Uveďte fyzickú adresu našej firmy alebo sídla stránky.
• Monitorujte súlad služieb e-mailového marketingu tretích strán, ak sa používajú.
• Čestné odhlásenie / rýchle zrušenie požiadaviek.
• Umožnite používateľom zrušiť odber pomocou odkazu v dolnej časti každého e-mailu.

Ak sa kedykoľvek chcete odhlásiť z odberu budúcich e-mailov, môžete nám poslať e-mail na adresu
zneužívanie@shortest.link a okamžite vás odstránime z VŠETKEJ korešpondencie.
Kontaktujte nás
Ak máte nejaké otázky týkajúce sa týchto zásad ochrany osobných údajov, môžete nás kontaktovať pomocou nižšie uvedených informácií.

https://shortest.link
zneužívanie@kratka.link
Naposledy upravené dňa 2021-01-11