Услови на услугата

Забранети врски до следниве веб-страници:

Веб-страници за возрасни, датира
Фишинг
Измама
Казино
Фарма
Пиратска содржина
Вируси
Награди со платена достава
Форми на казни
Било кои нелегални страници

Забранет сообраќај:

Било каков несакан пошта
Clickbot
Clickunder