Скратете ја URL-то без реклами

Врските до услугите за видео конференции и групите како што се зумирање, Skype и Youtube се скратени без реклами и бесплатно.

Инаку, за да ја оневозможите средната страница со рекламирање, авторот на кратката врска мора да биде регистриран Beе се примени пренасочување од кратка URL до долга URL без реклами. Видот на пренасочување е 301.
Регистрираните корисници исто така можат да уредуваат врски и да гледаат статистика за сообраќај.

Се прикажува средна страница ако кратката врска е создадена од нерегистриран автор.

Средната страница прикажува насочена URL и предупредување до посетителите за да се спречи измама, фишинг и ширење на вируси.

Забрането е скраќање на врски до нелегални веб-страници, страници за возрасни, фармацевтски страници, спам во каква било форма.

Членството е бесплатно за универзитети, колеџи, владини агенции, непрофитни организации. За нив, скратувањето на врската се врши без реклами бесплатно.