Shortener URL akeh

    Yen sampeyan kudu nyepetake URL kanthi akeh, contone, cekak puluhan, atusan, utawa ewu tautan sekaligus, tututi langkah-langkah sabanjure:
  • Ndhaptar akun ing cekak URL Shortest.link.
  • Gawe file .csv nganggo Excel.
    • Kolom pertama kudu ngemot tautan dawa. (Alat antifraud “_clicktime_” isih diidini digunakake dadi SUBID ing tautan afiliasi kanggo nyegah scam karo jaringan afiliasi. Sampeyan mesthi bisa verifikasi yen klik tes kanthi wektu sing tepat ditampilake ing laporan afiliasi).
    • Kolom nomer loro ora opsional, ngemot URL cekak. (Akhiran target geo -us, -cn, -fr, lan liya-liyane isih diidini digunakake kanggo ngarahake lalu lintas menyang tautan dawa sing beda miturut negara pengunjung).
    • Kolom nomer telu minangka opsional, ngemot judhul.
  • Mlebu menyang kaca admin.
  • Klik tautan “Impor Akeh lan Cekak”, banjur klik “Pilih file” (utawa seret banjur selehake file menyang tombol iki), banjur klik “Upload”.
  • shortener url massal

    Ngenteni sawetara detik.
    Yen ana kesalahan 502, aja digatekake. Cukup klik tombol “Bali” ing browser, banjur klik “Antarmuka admin”, lan nganyari kaca kaping pirang-pirang.
    Jumlah link maksimal sing bisa disingkat sekaligus yaiku 5000. Yen ora cukup, tulis kanggo dhukungan.

    Dilarang nggunakake shortener link akeh kanggo spam ing bentuk apa wae.
    Link pemotongan akeh menyang situs web diwasa, apotek, lan kaca ilegal ora diidini.