Shorten URL tanpa iklan

Tautan menyang layanan konferensi video lan klompok kayata Zoom, WhatsApp, Skype, lan Youtube disingkat tanpa iklan lan gratis.

Yen ora, kanggo mateni kaca penengah karo pariwara, panganggit saka tautan cekak kudu pangguna . Pangalihan saka URL cendhak menyang URL dawa tanpa iklan bakal diterapake. Jinis pangalihan yaiku 301.
Pangguna pangguna uga bisa nyunting tautan lan ndeleng statistik lalu lintas.

Kaca penengah ditampilake yen tautan cendhak digawe dening pangarang sing ora ndhaptar.

Kaca menengah nampilake URL sing ditargetake lan peringatan kanggo pengunjung kanggo nyegah penipuan, phishing, lan panyebaran virus.

Dilarang nyepetake link menyang kaca web ilegal, situs diwasa, situs farmasi, spam ing bentuk apa wae.

Keanggotaan gratis kanggo universitas, perguruan tinggi, lembaga pamrentah, organisasi nirlaba. Kanggo wong-wong mau, nyuda link ditindakake tanpa iklan lan gratis.