All

Layanan nyingkat link ngidini sampeyan nyepetake link kanthi nyuda dawa dadi sawetara karakter.
Mangkono, bisa dadi link sing disingkat nalika dawa link maksimum diwatesi. URL cekak gampang dieling-eling, diprentah liwat telpon utawa ing ceramah ing institusi pendhidhikan.
Klasifikasi pemendhet link:
1. Kanthi kemampuan milih URL cekak dhewe utawa ora.
2. Nganggo utawa tanpa registrasi.
Shortening link tanpa registrasi ngidini sampeyan ora nyisihake wektu nggawe akun ing shortener, nanging langsung nyepetake tautan.
Nanging, ndhaptar akun menehi pangguna fungsi tambahan, utamane:
– Kemampuan kanggo nyunting tautan dawa lan cendhak.
– Deleng statistik, grafik lalu lintas miturut dina lan jam, geografi lalu lintas miturut negara kanthi visualisasi ing peta, sumber lalu lintas.
– Shortening link akeh. Ewonan tautan bisa disingkat sekaligus kanthi mbukak saka file CSV sing ngemot tautan dawa lan cendhak ing kolom sing cocog; kolom opsional kaping telu bisa ngemot header.
– Penargetan geo. Sampeyan bisa nggawe supaya link cendhak sing padha kanggo pengunjung saka macem-macem negara bakal nggawa tautan dawa sing beda. Kanggo nindakake iki, nggawe tautan cekak tambahan kanthi nambahake tandha minus lan kode negara ing rong huruf cilik menyang URL cekak.
– Shortening link liwat API.
3. Nggawe link cendhak ing domain layanan, utawa ing domain sampeyan dhewe.

Kategori pangguna saka pemendhet link:
a. Universitas lan institusi pendhidhikan liyane. Guru nyingkat link menyang bahan sinau lan konferensi video kelompok Tim Micosoft, Zoom, WhatsApp, lsp.
b. Blogger Youtube sing populer. Dheweke nyepetake tautan sing ngarah menyang situs eksternal lan nyisipake URL cekak ing katrangan video utawa komentar dhewe, sing langsung ditrapake ing ndhuwur utawa sawise sawetara wektu.
c. Panulis sing ngasilake ulasan buku video lan ngirim link cendhak menyang toko buku online sing bisa dituku bukune.
d. Pemasar internet nyamarake tautan afiliasi kanthi nyingkat. Kajaba iku, sampeyan bisa nyegah penipuan saka program afiliasi sing nyepelekake jumlah klik ing tautan afiliasi. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nambah urutan klik utawa klik wektu minangka panandha tambahan ing URL dawa nalika nyepetake tautan afiliasi. Ing laporan program afiliasi, kabeh nomer klik klik lan wektune bakal katon. Yen sawetara klik ora dikatutake ing laporan kasebut, ilang bakal gampang dideteksi dening sawetara klik klik sing ilang.
e. Profesional SEO nyingkat link SEO nggunakake frasa kunci ing URL cekak. Ternyata, tembung kunci ing link cendhak karo pangalihan liwat 301 pangalihan menyang tautan dawa duwe pengaruh positif ing promosi ing mesin telusuran kanggo tembung kasebut. (Kita ngilangi topik kerja). Umumé, SEO minangka wilayah sing apik banget lan misterius. Dipercaya manawa SEO wis seda banget. Nanging ora, ana teknologi sing bisa digunakake, mung sawetara wong sing ngerti babagan teknologi kasebut. Salah sijine nggunakake 301 pangalihan URL cekak.
f. Badan negara lan pamrentah ing macem-macem negara.

Fitur pemendhet link sing menarik:
– Sampeyan bisa nyepetake link situs, sanajan ora kaiket karo domain apa wae, mung nggunakake alamat IP.
– Yen sampeyan nyuda link menyang file grafis kanthi tambahan JPG, PNG, utawa liya-liyane lan lebokake link cendhak menyang tag HTML, mula tag isih bisa digunakake.

  • Cutt.us

    Features:
    • URL sing nyingkat tanpa ndhaptar
    • Sunting URL
    • URL cekak khusus

    URL shortener in Arabic, English, and French languages.

  • Shortest.link

    Features:
    • URL sing nyingkat tanpa ndhaptar
    • Sunting URL
    • Shortening URL akeh
    • Penargetan geo
    • Pelacakan link
    • Analytics
    • API
    • URL cekak khusus
    • Pencegahan penipuan saka program afiliasi

    URL shortener with geo-targeting, link tracking, analytics, short URL customizing, and fraud prevention from affiliate programs.