Kebijakan Privasi

https://shortest.link Kebijakan Privasi

Kebijakan privasi iki dikompilasi kanggo luwih ngladeni wong-wong sing prihatin babagan cara ‘Informasi Diidentifikasi Pribadi’ (PII) digunakake online. PII, kaya sing diterangake ing hukum privasi AS lan keamanan informasi, minangka informasi sing bisa digunakake dhewe utawa karo informasi liyane kanggo ngenali, ngubungi, utawa nemokake wong siji, utawa kanggo ngenali individu sing ana ing konteks kasebut. Waca kabijakan privasi kanthi tliti kanggo ngerti kanthi jelas babagan cara nglumpukake, nggunakake, nglindhungi, utawa ngatasi Informasi sing Bisa Diidentifikasi Pribadi miturut situs web.
Apa informasi pribadi sing dikumpulake saka wong-wong sing ngunjungi blog, situs web, utawa aplikasi?
Nalika pesen utawa ndhaptar situs, yen cocog, sampeyan bisa uga njaluk ngetik Long Url, Short Url, utawa rincian liyane kanggo mbantu sampeyan ngatasi pengalaman sampeyan.
Kapan kita nglumpukake informasi?
Kita nglumpukake informasi saka sampeyan nalika ngisi formulir utawa ngetik informasi ing situs iki.
Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan?
Kita bisa nggunakake informasi sing dikoleksi saka sampeyan nalika ndhaptar, tuku, mlebu newsletter, nanggepi survey utawa komunikasi pemasaran, surfing situs web, utawa nggunakake fitur situs liyane kanthi cara ing ngisor iki:

• Kanggo ngapikake situs web supaya bisa luwih diladeni.
Kepiye cara nglindhungi informasi sampeyan?
Kita ora nggunakake pemindaian kerentanan lan / utawa pindai standar PCI.
Kita mung nyedhiyakake artikel lan informasi. Kita ora nate njaluk nomer kertu kredit.
Kita nggunakake Scanning Malware kanthi rutin.

Informasi pribadi sampeyan ana ing jejere jaringan sing aman lan mung bisa diakses dening sawetara wong sing duwe hak akses khusus kanggo sistem kasebut, lan dijaga supaya informasi kasebut tetep rahasia. Kajaba iku, kabeh informasi sensitif / kredit sing diwenehake enkripsi liwat teknologi Secure Socket Layer (SSL).
Kita ngetrapake macem-macem langkah keamanan nalika pangguna mlebu, ngirim, utawa ngakses informasi kanggo njaga keamanan informasi pribadi sampeyan.
Kabeh transaksi diproses liwat panyedhiya gateway lan ora disimpen utawa diproses ing server.
Apa kita nggunakake ‘cookie’?
Nggih Cookie minangka file cilik sing ditransfer situs utawa panyedhiya layanan menyang hard drive komputer liwat browser Web (yen sampeyan ngidini) sing ngidini sistem situs utawa panyedhiya layanan ngenali browser lan njupuk lan ngelingi informasi tartamtu. Contone, kita nggunakake cookie kanggo mbantu ngeling-eling lan ngolah barang ing Kréta Blanja. Iki uga digunakake kanggo mbantu kita ngerti preferensi sampeyan adhedhasar kegiatan situs sadurunge utawa saiki, sing ngidini sampeyan menehi layanan sing luwih apik. Kita uga nggunakake cookie kanggo mbantu nyusun data agregat babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya bisa nawakake pengalaman lan alat situs sing luwih apik ing mbesuk.
Kita nggunakake cookie kanggo:
• Lacak pariwara.
• Nyusun data agregat babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya nawakake pengalaman lan alat situs sing luwih apik ing mbesuk. Kita uga bisa nggunakake layanan pihak katelu sing dipercaya sing nglacak informasi iki atas jenenge.
Sampeyan bisa milih supaya komputer ngelingake saben cookie dikirim, utawa sampeyan bisa milih mateni kabeh cookie. Sampeyan nindakake iki liwat setelan browser. Amarga browser beda beda, delengen Menu Bantuan browser kanggo sinau cara sing bener kanggo ngowahi cookie.
Yen sampeyan mateni cookie, Sawetara fitur sing nggawe pengalaman situs sampeyan luwih efisien bisa uga ora berfungsi kanthi bener. Ora bakal mengaruhi pengalaman pangguna sing nggawe situs sampeyan luwih efisien lan bisa uga ora mlaku kanthi bener.
Pengungkapan pihak katelu
Kita ora adol, dagang, utawa transfer menyang Informasi babagan Informasi Pribadi Wong ing pihak njaba kajaba kita menehi kabar sadurunge marang pangguna. Iki ora kalebu mitra hosting situs web lan pihak liyane sing nulungi ngoperasikake situs web, nindakake bisnis, utawa ngladeni pangguna, anggere pihak setuju supaya informasi iki dadi rahasia. Kita uga bisa nerbitake informasi nalika diluncurake cocog kanggo tundhuk karo undang-undang, ngetrapake kabijakan situs kita, utawa nglindhungi hak, properti utawa keamanan wong liya utawa wong liya.

Nanging, informasi pengunjung sing ora dingerteni bisa diwenehake menyang pihak liya kanggo pemasaran, pariwara, utawa panggunaan liyane.

Tautan pihak katelu
Kadhangkala, miturut kabijakan kita, kita bisa nyakup utawa nawakake produk utawa layanan pihak katelu ing situs web. Situs pihak katelu kasebut duwe kabijakan privasi sing kapisah lan independen. Mula, kita ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo konten lan kegiyatan situs sing gegandhengan iki. Nanging, kita ngupayakake nglindhungi integritas situs lan nampani saran babagan situs kasebut.

Google
Syarat pariwara Google bisa diringkes karo Prinsip Pariwara Google. Dheweke ditrapake kanggo nyedhiyakake pengalaman positif kanggo pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=id

Kita nggunakake Google AdSense Advertising ing situs web.
Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan ing situs iki. Panganggone Google cookie DART ngidini nyedhiyakake iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs lan situs liyane ing Internet. Pangguna bisa milih panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi kabijakan privasi Google Ad lan Jaringan Konten.
Kita wis ngetrapake ing ngisor iki:
• Pemasaran ulang karo Google AdSense
• Pelaporan Impresi Jaringan Tampilan Google
• Pelaporan Demografi lan Minat
• Integrasi Platform DoubleClick
Kita, bebarengan karo vendor pihak katelu kayata Google nggunakake cookie pihak pertama (kayata cookie Google Analytics) lan cookie pihak katelu (kayata cookie DoubleClick) utawa pengenal pihak katelu liyane kanggo nggabungake data babagan interaksi pangguna karo kesan iklan lan fungsi layanan iklan liyane sing ana gandhengane karo situs web kita.
Milih:
Pangguna bisa nyetel preferensi babagan cara Google ngiklanake sampeyan nggunakake kaca Setelan Iklan Google. Utawa, sampeyan bisa milih metu kanthi ngunjungi kaca Optik Inisiatif Pariwara Jaringan utawa nggunakake Addows Browser Google Analytics.
Google reCAPTCHA V2.

Apa data sing diklumpukake reCAPTCHA?
Kaping pisanan algoritma reCAPTCHA bakal mriksa manawa ana cookie Google ing komputer sing digunakake.

Sabanjure, cookie reCAPTCHA khusus tartamtu bakal ditambahake ing browser pangguna lan bakal dijupuk – piksel kanthi piksel – cuplikan gambar lengkap browser ing wektu kasebut.

Sawetara informasi browser lan pangguna sing saiki dikoleksi kalebu:

Kabeh cookie sing disetel Google sajrone 6 wulan kepungkur,
Pira klik mouse sing sampeyan lakokake ing layar kasebut (utawa tutul yen ing piranti tutul),
Informasi CSS kanggo kaca kasebut,
Tanggal sing pas,
Basa sing disetel browser
Plug-in apa wae sing diinstal ing browser,
Kabeh obyek Javascript
Undhang-undhang Proteksi Privasi Online California
CalOPPA minangka undang-undang negara pisanan ing negara kasebut sing mbutuhake situs web komersial lan layanan online kanggo ngirim kabijakan privasi. Undhang-undhang ukum kasebut ngluwihi California kanggo mbutuhake wong utawa perusahaan ing Amerika Serikat (lan bisa uga dipikirake jagad iki) sing ngoperasikake situs web sing nglumpukake Informasi Pribadi saka konsumen California kanggo ngirim kabijakan privasi sing jelas ing situs web sing nyatakake persis informasi sing dikumpulake lan individu utawa perusahaan sing lagi dituduhake. – Waca liyane ing http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Miturut CalOPPA, kita setuju ing ngisor iki:
Pangguna bisa ngunjungi situs kanthi anonim.
Sawise kabijakan privasi iki digawe, kita bakal nambah link menyang kaca ngarep utawa minimal, ing kaca signifikan pisanan sawise ngetik situs web.
Tautan Kebijakan Privasi kalebu tembung ‘Privasi’ lan bisa ditemokake kanthi gampang ing kaca sing kasebut ing ndhuwur.
Sampeyan bakal dikabari babagan kabijakan Kebijakan Privasi:
• Ing Kaca Kebijakan Privasi
Bisa ngganti informasi pribadi sampeyan:
• Kanthi ngirim email menyang kita
Kepiye situs kita nangani sinyal Aja Lacak?
Kita ngurmati sinyal Aja Lacak lan Aja Lacak, tanduran cookie, utawa nggunakake pariwara nalika mekanisme browser Aja Lacak (DNT) wis kasedhiya.
Apa situs kita ngidini nglacak prilaku pihak katelu?
Sampeyan uga kudu nyathet yen ngidini nglacak prilaku pihak katelu
COPPA (Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online Anak)
Nalika nglumpukake informasi pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun, Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Online Anak (COPPA) ngontrol wong tuwa. Komisi Perdagangan Federal, lembaga perlindungan konsumen Amerika Serikat, ngetrapake Aturan COPPA, sing negesake apa sing kudu ditindakake operator situs web lan layanan online kanggo nglindhungi privasi lan keamanan bocah kanthi online.

Kita ora dipasarake kanthi khusus kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun.
Apa kita ngidini pihak katelu, kalebu jaringan iklan utawa plug-in, nglumpukake PII saka bocah-bocah ing umur 13 taun?
Laku Informasi sing Adil
Prinsip Praktik Informasi sing Adil minangka tulang punggung ukum privasi ing Amerika Serikat lan konsep sing disertakake duwe peran penting ing pangembangan hukum perlindungan data ing saindenging jagad. Ngerti Prinsip Praktek Informasi sing Adil lan kepiye cara implementasine penting banget kanggo tundhuk karo macem-macem hukum privasi sing nglindhungi informasi pribadi.

Supaya selaras karo Praktik Informasi sing Adil, kita bakal nindakake tindakan responsif ing ngisor iki, yen ana pelanggaran data:
Kita bakal ngabari pangguna liwat notifikasi ing situs
• Sajrone 7 dina kerja

Kita uga setuju karo Prinsip Peningkatan Individu sing mbutuhake supaya individu duwe hak ngupayakake kanthi sah nglumpukake data lan pemroses sing gagal ngetrapake undang-undang kasebut. Prinsip iki ora mung mbutuhake saben wong duwe hak sing bisa dileksanakake marang pangguna data, nanging uga wong liya kudu golek pengadilan utawa lembaga pamrentah kanggo neliti lan / utawa nuntut ketidakpatuhan prosesor data.
Undhang-undhang CAN-SPAM
Undhang-undhang CAN-SPAM minangka undang-undang sing nemtokake aturan kanggo email komersial, nyiyapake syarat kanggo pesen komersial, menehi hak kanggo pangguna supaya email mandheg saka dikirim, lan menehi dhendha kanggo nglanggar.

Kita nglumpukake alamat email supaya:
Kanggo selaras karo CANSPAM, kita setuju ing ngisor iki:
• Aja nggunakake subyek utawa alamat email sing salah utawa mblusukake.
• Ngenali pesen kasebut minangka pariwara kanthi cara sing cukup.
• Kalebu alamat fisik kantor pusat bisnis utawa situs kita.
• Pantau layanan pemasaran email pihak katelu kanggo tundhuk, yen digunakake.
• Ajeni pamilih metu / batal batal kanthi cepet.
• Ngidini pangguna supaya lengganan kanthi nggunakake link ing sisih ngisor saben email.

Yen sampeyan pengin lengganan nampa email mbesuk, sampeyan bisa ngirim email menyang
abuso@shortest.link lan kita bakal langsung mbusak sampeyan saka KABEH korespondensi.
Ngubungi Kita
Yen ana pitakonan babagan kabijakan privasi iki, sampeyan bisa ngubungi kita nggunakake informasi ing ngisor iki.

https://shortest.link
abuso@shortest.link
Diowahi Pungkasan tanggal 2021-01-11