Tietosuojakäytäntö

https://shortest.link Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu palvelemaan paremmin niitä, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten heidän henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojaan (PII) käytetään verkossa. Henkilötietotiedot, kuten kuvataan Yhdysvaltain tietosuojalaissa ja tietoturvassa, ovat tietoja, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden tietojen kanssa yksittäisen henkilön tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi tai paikantamiseksi tai yksilön tunnistamiseksi kontekstissa. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti saadaksesi selkeän käsityksen siitä, miten keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilötietojasi verkkosivustomme mukaisesti.
Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme ihmisiltä, jotka vierailevat blogissamme, verkkosivustollamme tai sovelluksessamme?
Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollemme, sinua saatetaan pyytää antamaan pitkä URL-osoitteesi, lyhyt URL-osoitteesi tai muita tietoja, jotka auttavat kokemuksessasi.
Milloin keräämme tietoja?
Keräämme tietoja sinulta, kun täytät lomakkeen tai syötät tietoja sivustollemme.
Kuinka käytämme tietojasi?
Voimme käyttää sinulta keräämäämme tietoja, kun rekisteröidyt, ostat, ilmoitat uutiskirjeemme, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestintään, surffailemme verkkosivustolla tai käytämme tiettyjä muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:

• Parantaa verkkosivustoamme palvelemaan sinua paremmin.
Kuinka suojaamme tietojasi?
Emme käytä haavoittuvuustarkistusta ja / tai PCI-standardien mukaista skannausta.
Tarjoamme vain artikkeleita ja tietoja. Emme koskaan kysy luottokortin numeroita.
Käytämme säännöllistä haittaohjelmien tarkistusta.

Henkilötietosi ovat suojattujen verkkojen takana, ja niihin pääsee vain rajoitettu määrä henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin ja joiden on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki toimittamasi arkaluontoiset / luottotiedot salataan SSL (Secure Socket Layer) -tekniikan avulla.
Toteutamme erilaisia turvatoimenpiteitä, kun käyttäjä syöttää, lähettää tai käyttää tietojaan henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi.
Kaikki tapahtumat käsitellään yhdyskäytävän tarjoajan kautta, eikä niitä tallenneta tai käsitellä palvelimillamme.
Käytämmekö ’evästeitä’?
Joo. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneen kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), jonka avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät voivat tunnistaa selaimesi ja siepata ja muistaa tiettyjä tietoja. Esimerkiksi käytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevat tuotteet. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään asetuksesi aiemman tai nykyisen sivuston toiminnan perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme myös evästeitä auttaaksemme meitä keräämään kokonaistietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.
Käytämme evästeitä:
• Seuraa mainoksia.
• Kerää koottuja tietoja sivuston liikenteestä ja vuorovaikutuksista tarjotakseen parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa. Voimme käyttää myös luotettavia kolmannen osapuolen palveluja, jotka seuraavat näitä tietoja puolestamme.
Voit halutessasi pyytää tietokonettasi varoittamaan sinua aina, kun evästettä lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Teet tämän selaimesi asetusten kautta. Koska selain on hieman erilainen, katso selaimesi Ohje-valikosta oppiaksesi oikea tapa muokata evästeitä.
Jos poistat evästeet käytöstä, jotkin sivustosi käyttökokemuksen tehostavista ominaisuuksista eivät välttämättä toimi kunnolla. Se ei vaikuta käyttäjän kokemuksiin, jotka tehostavat sivustokokemustasi ja eivät välttämättä toimi oikein.
Kolmannen osapuolen paljastaminen
Emme myy, vaihda tai muuten välitä ulkopuolisille osapuolille henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi, ellemme tarjoa käyttäjille ennakkoilmoitusta. Tämä ei sisällä verkkosivustojen isännöintikumppaneita eikä muita osapuolia, jotka auttavat meitä verkkosivustomme toiminnassa, liiketoimintamme harjoittamisessa tai käyttäjien palvelemisessa, kunhan osapuolet sitoutuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Voimme myös julkaista tietoja, kun niiden julkaisu on tarkoituksenmukaista lain noudattamiseksi, sivustokäytäntöjemme noudattamiseksi tai meidän tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi.

Henkilökohtaisesti tunnistamatonta vierailijatietoa voidaan kuitenkin antaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

Kolmannen osapuolen linkit
Toisinaan voimme harkintamme mukaan sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivustollamme. Näillä kolmannen osapuolen sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Siitä huolimatta pyrimme suojelemaan sivustomme eheyttä ja ottamaan vastaan palautetta näistä sivustoista.

Google
Googlen mainontavaatimukset voidaan tiivistää Googlen mainontaperiaatteilla. Ne perustetaan tarjoamaan käyttäjille positiivinen kokemus. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=fi

Käytämme verkkosivustollamme Google AdSense Advertisingia.
Google käyttää kolmannen osapuolen toimittajina evästeitä mainosten näyttämiseen sivustollamme. Googlen DART-evästeen käyttö antaa sen näyttää mainoksia käyttäjillemme aiempien vierailujen perusteella sivustollamme ja muilla Internet-sivustoilla. Käyttäjät voivat kieltäytyä DART-evästeen käytöstä vierailemalla Googlen mainos- ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä.
Olemme toteuttaneet seuraavat:
• Uudelleenmarkkinointi Google AdSensen avulla
• Google Display -verkoston näyttökertaraportointi
• Väestötietojen ja kiinnostuksen kohteiden raportointi
• DoubleClick-alustan integrointi
Me yhdessä kolmansien osapuolien toimittajien, kuten Google, kanssa käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics -evästeitä) ja kolmannen osapuolen evästeitä (kuten DoubleClick-eväste) tai muita kolmannen osapuolen tunnisteita keräämään tietoja käyttäjien vuorovaikutuksesta käyttäjien kanssa. mainosten näyttökerrat ja muut mainospalvelutoiminnot, jotka liittyvät verkkosivustoomme.
Kieltäytyminen:
Käyttäjät voivat asettaa asetuksia sille, miten Google mainostaa sinulle, käyttämällä Google-mainosasetussivua. Vaihtoehtoisesti voit kieltäytyä käymällä Network Advertising Initiative Opt Out -sivulla tai käyttämällä Google Analytics Opt Out Browser -lisäosaa.
Google reCAPTCHA V2.

Mitä tietoja reCAPTCHA kerää?
Ensinnäkin reCAPTCHA-algoritmi tarkistaa, onko tietokoneessa käytössä Google-eväste.

Myöhemmin käyttäjän selaimeen lisätään erityinen reCAPTCHA-eväste, joka siepataan – pikseli kerrallaan – täydellinen tilannekuva käyttäjän selainikkunasta tuolloin.

Joitakin tällä hetkellä kerättyjä selain- ja käyttäjätietoja ovat:

Kaikki Googlen viimeisten kuuden kuukauden aikana asettamat evästeet,
Kuinka monta hiiren napsautusta teit kyseisellä näytöllä (tai kosketit, jos kosketuslaitteella),
Kyseisen sivun CSS-tiedot,
Tarkka päivämäärä,
Kieli, jolla selain on asetettu,
Kaikki selaimeen asennetut laajennukset,
Kaikki Javascript-objektit
Kalifornian online-tietosuojalaki
CalOPPA on kansakunnan ensimmäinen osavaltion laki, joka vaatii kaupallisia verkkosivustoja ja verkkopalveluita julkaisemaan tietosuojakäytännön. Lain ulottuvuus ulottuu kauas Kalifornian ulkopuolelle, jotta Yhdysvaltojen (ja mahdollisesti maailman) henkilöitä tai yrityksiä, jotka ylläpitävät Kalifornian kuluttajilta henkilötietoja kerääviä verkkosivustoja, vaaditaan lähettämään verkkosivustolleen näkyvä yksityisyydensuojakäytäntö, jossa ilmoitetaan tarkasti kerättävät tiedot yksityishenkilöt tai yritykset, joiden kanssa se jaetaan. – Katso lisää osoitteesta http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
CalOPPA: n mukaan suostumme seuraaviin:
Käyttäjät voivat vierailla sivustollamme nimettömästi.
Kun tämä tietosuojakäytäntö on luotu, lisätään linkki siihen kotisivullemme tai vähintään ensimmäiselle merkittävälle sivulle verkkosivustollemme tulon jälkeen.
Tietosuojakäytäntömme linkki sisältää sanan ”Yksityisyys”, ja se löytyy helposti yllä määritetyltä sivulta.
Sinulle ilmoitetaan kaikista tietosuojakäytännön muutoksista:
• Tietosuojasivullamme
Voi muuttaa henkilökohtaisia tietojasi:
• lähettämällä meille sähköpostia
Kuinka sivustomme käsittelee Älä seuraa signaaleja?
Kunnioitamme Älä seuraa signaaleja ja Älä seuraa, laita evästeitä tai käytä mainontaa, kun DNT-selaimen mekanismi on paikallaan.
Sallitseeko sivustomme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan?
On myös tärkeää huomata, että sallimme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan
COPPA (Children Online Privacy Protection Act)
Kun on kyse henkilötietojen keräämisestä alle 13-vuotiailta lapsilta, lasten online-tietosuojalaki (COPPA) antaa vanhemmille hallinnan. Yhdysvaltain kuluttajansuojavirasto Federal Trade Commission panee täytäntöön COPPA-säännön, jossa täsmennetään, mitä verkkosivustojen ja verkkopalvelujen ylläpitäjien on tehtävä lasten yksityisyyden ja turvallisuuden suojaamiseksi verkossa.

Emme markkinoi erityisesti alle 13-vuotiaita lapsia.
Annammeko kolmansille osapuolille, mukaan lukien mainosverkostot tai laajennukset, kerätä henkilötunnuksia alle 13-vuotiailta lapsilta?
Reilut tiedotuskäytännöt
Fair Information Practices Principles muodostaa tietosuojalainsäädännön rungon Yhdysvalloissa, ja niiden sisältämillä käsitteillä on ollut merkittävä rooli tietosuojalakien kehityksessä ympäri maailmaa. Oikeiden tietojen käytännön periaatteiden ja niiden toteuttamisen ymmärtäminen on kriittistä, jotta voidaan noudattaa erilaisia henkilötietoja suojaavia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja.

Jotta voimme noudattaa reilun tiedon käytäntöjä, ryhdymme seuraaviin reagoiviin toimiin, jos tietoturvaloukkauksia tapahtuu:
Ilmoitamme käyttäjille ilmoituksen paikan päällä
• 7 työpäivän kuluessa

Hyväksymme myös yksilöllisen oikeussuojaperiaatteen, joka edellyttää, että henkilöillä on oikeus laillisesti harjoittaa täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tietojen kerääjiin ja käsittelijöihin, jotka eivät noudata lakia. Tämä periaate edellyttää, että yksityishenkilöillä on täytäntöönpanokelpoiset oikeudet datan käyttäjiä vastaan, mutta myös sitä, että yksityishenkilöt turvautuvat tuomioistuimiin tai valtion virastoihin tutkiakseen ja / tai nostamaan syytteen tietojenkäsittelijöiden noudattamatta jättämisestä.
CAM-SPAM-laki
CAN-SPAM-laki on laki, joka asettaa kaupallisen sähköpostin säännöt, asettaa vaatimukset kaupallisille viesteille, antaa vastaanottajille oikeuden estää sähköpostien lähettäminen heille ja määrittelee ankarat rangaistukset rikkomuksista.

Keräämme sähköpostiosoitteesi:
CANSPAMin mukaiseksi hyväksymme seuraavat:
• Älä käytä vääriä tai harhaanjohtavia aiheita tai sähköpostiosoitteita.
• Tunnista viesti mainoksena jollain kohtuullisella tavalla.
• Ilmoita yrityksen tai toimipaikan fyysinen osoite.
• Seuraa kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalvelujen vaatimustenmukaisuutta, jos sellaista käytetään.
• Suorita opt-out / peruuta pyynnöt nopeasti.
• Anna käyttäjien lopettaa tilaaminen käyttämällä kunkin sähköpostin alaosassa olevaa linkkiä.

Jos haluat milloin tahansa peruuttaa tulevien sähköpostien tilauksen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen
abuse@shortest.link ja poistamme sinut viipymättä kaikesta kirjeenvaihdosta.
Ota meihin yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

https://shortest.link
abuse@shortest.link
Muokattu viimeksi 2021-01-11