Zásady ochrany osobních údajů

https://shortest.link Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly sestaveny, aby lépe sloužily těm, kteří se zajímají o to, jak jsou jejich „osobně identifikovatelné informace“ (PII) používány online. PII, jak je popsáno v zákonech o ochraně osobních údajů a zabezpečení informací v USA, je informace, kterou lze použít samostatně nebo spolu s dalšími informacemi k identifikaci, kontaktu nebo vyhledání jedné osoby nebo k identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si pozorně naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasnou představu o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak zacházíme s vašimi osobně identifikovatelnými údaji v souladu s našimi webovými stránkami.
Jaké osobní údaje shromažďujeme od lidí, kteří navštěvují náš blog, web nebo aplikaci?
Při objednávání nebo registraci na našem webu můžete být podle potřeby požádáni o zadání své dlouhé adresy URL, krátké adresy URL nebo dalších podrobností, které vám pomohou s vaší zkušeností.
Kdy shromažďujeme informace?
Informace od vás shromažďujeme, když vyplníte formulář nebo zadáte informace na našem webu.
Jak používáme vaše údaje?
Informace, které od vás shromažďujeme, můžeme použít při registraci, nákupu, registraci k odběru našeho zpravodaje, odpovědi na průzkum nebo marketingovou komunikaci, procházení webu nebo používání určitých dalších funkcí webu následujícími způsoby:

• Zlepšit náš web, abychom vám mohli lépe sloužit.
Jak chráníme vaše údaje?
Nepoužíváme skenování zranitelností ani skenování podle standardů PCI.
Poskytujeme pouze články a informace. Nikdy nepožadujeme čísla kreditních karet.
Používáme pravidelné skenování malwaru.

Vaše osobní údaje jsou obsaženy v zabezpečených sítích a jsou přístupné pouze omezenému počtu osob, které mají zvláštní přístupová práva k těmto systémům a jsou povinny zachovávat důvěrnost informací. Kromě toho jsou všechny vámi zadané citlivé / kreditní informace šifrovány pomocí technologie Secure Socket Layer (SSL).
Implementujeme řadu bezpečnostních opatření, když uživatel zadá, odešle nebo přistupuje ke svým informacím, aby byla zachována bezpečnost vašich osobních údajů.
Všechny transakce jsou zpracovávány prostřednictvím poskytovatele brány a nejsou ukládány ani zpracovávány na našich serverech.
Používáme „cookies“?
Ano. Cookies jsou malé soubory, které web nebo jeho poskytovatel služeb přenáší na pevný disk vašeho počítače prostřednictvím vašeho webového prohlížeče (pokud to povolíte), což umožňuje systémům webu nebo poskytovatele služeb rozpoznat váš prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace. Používáme například soubory cookie, které nám pomáhají zapamatovat si a zpracovat položky ve vašem nákupním košíku. Používají se také k tomu, aby nám pomohly porozumět vašim preferencím na základě předchozí nebo aktuální aktivity na webu, což nám umožňuje poskytovat vám vylepšené služby. Používáme také soubory cookie, které nám pomáhají shromažďovat agregovaná data o provozu stránek a interakci se stránkami, abychom mohli v budoucnu nabízet lepší zážitky a nástroje.
Cookies používáme k:
• Sledujte reklamy.
• Shromážděte agregovaná data o provozu webu a jeho interakcích, abyste v budoucnu nabídli lepší prostředí a nástroje. Můžeme také použít důvěryhodné služby třetích stran, které tyto informace sledují naším jménem.
Můžete zvolit, aby vás počítač varoval při každém odeslání souboru cookie, nebo můžete vypnout všechny soubory cookie. To provedete prostřednictvím nastavení prohlížeče. Vzhledem k tomu, že se prohlížeč trochu liší, podívejte se do nabídky nápovědy svého prohlížeče a zjistěte správný způsob úpravy souborů cookie.
Pokud soubory cookie vypnete, některé funkce, které zefektivňují používání vašeho webu, nemusí fungovat správně. Nebude to mít vliv na uživatelské zkušenosti, díky nimž bude váš web efektivnější a nemusí fungovat správně.
Zveřejnění třetí stranou
Vaše Osobně identifikovatelné informace neprodáváme, neobchodujeme s nimi ani je jinak nepředáváme externím stranám, pokud o tom uživatele předem neinformujeme. To nezahrnuje partnery hostující webové stránky a další strany, které nám pomáhají s provozováním našich webových stránek, řízením našeho podnikání nebo poskytováním služeb našim uživatelům, pokud tyto strany souhlasí se zachováním důvěrnosti těchto informací. Můžeme také zveřejnit informace, pokud je jejich vydání vhodné k dodržení zákonů, prosazování zásad našich stránek nebo k ochraně práv, majetku nebo bezpečnosti našich nebo jiných.

Informace o návštěvnících, které nelze osobně identifikovat, však mohou být poskytnuty dalším stranám za účelem marketingu, reklamy nebo k jiným účelům.

Odkazy třetích stran
Podle našeho uvážení můžeme na naše webové stránky příležitostně zahrnout nebo nabídnout produkty nebo služby třetích stran. Tyto weby třetích stran mají samostatné a nezávislé zásady ochrany osobních údajů. Neneseme proto žádnou odpovědnost ani odpovědnost za obsah a aktivity těchto odkazovaných stránek. Snažíme se však chránit integritu našeho webu a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu o těchto webech.

Google
Reklamní požadavky společnosti Google lze shrnout do zásad inzerce společnosti Google. Jsou zavedeny, aby uživatelům poskytly pozitivní zážitek. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=cs

Na našich webových stránkách používáme reklamu Google AdSense.
Google jako prodejce třetí strany používá soubory cookie k zobrazování reklam na našem webu. Google pomocí cookie DART umožňuje zobrazovat reklamy našim uživatelům na základě předchozích návštěv našich stránek a dalších stránek na internetu. Uživatelé se mohou odhlásit z používání souboru cookie DART tak, že navštíví zásady ochrany osobních údajů reklamní sítě Google a obsahové sítě.
Implementovali jsme následující:
• Remarketing pomocí Google AdSense
• Hlášení zobrazení v reklamní síti Google
• Demografické údaje a hlášení zájmů
• Integrace platformy DoubleClick
Společně s dodavateli třetích stran, jako je Google, používáme soubory cookie první strany (například soubory cookie Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (například soubor cookie DoubleClick) nebo jiné identifikátory třetích stran společně ke shromažďování údajů o interakcích uživatelů s zobrazení reklam a další funkce reklamních služeb, které se vztahují k našemu webu.
Odhlášení:
Uživatelé mohou nastavit předvolby toho, jak vám Google inzeruje, pomocí stránky Nastavení reklam Google. Případně se můžete odhlásit na stránce Odhlášení z iniciativy Network Advertising Initiative nebo pomocí doplňku Prohlížeč odhlášení Google Analytics.
Google reCAPTCHA V2.

Jaká data shromažďuje reCAPTCHA?
Nejprve algoritmus reCAPTCHA ověří, zda v používaném počítači existuje soubor cookie Google.

Následně bude do prohlížeče uživatele přidán další specifický soubor cookie reCAPTCHA a bude zachycen – pixel po pixelu – úplný snímek okna prohlížeče uživatele v té době.

Některé aktuálně shromážděné informace o prohlížeči a uživateli zahrnují:

Všechny soubory cookie nastavené společností Google za posledních 6 měsíců,
Kolik kliknutí myší jste provedli na dané obrazovce (nebo dotyku, pokud na dotykovém zařízení),
Informace o CSS pro tuto stránku,
Přesné datum,
Jazyk, ve kterém je nastaven prohlížeč,
Jakýkoli zásuvný modul nainstalovaný v prohlížeči,
Všechny objekty Javascript
Kalifornský zákon o ochraně soukromí online
CalOPPA je první státní zákon v zemi, který vyžaduje, aby komerční webové stránky a online služby zveřejňovaly zásady ochrany osobních údajů. Dosah zákona sahá daleko za Kalifornii a vyžaduje, aby každá osoba nebo společnost ve Spojených státech (a pravděpodobně ve světě), která provozuje webové stránky shromažďující osobně identifikovatelné informace od kalifornských spotřebitelů, zveřejnila na svých webových stránkách nápadné zásady ochrany osobních údajů s uvedením přesně shromážděných informací a těch jednotlivci nebo společnosti, se kterými je sdílena. – Zobrazit více na http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Podle CalOPPA souhlasíme s následujícím:
Uživatelé mohou naši stránku navštívit anonymně.
Jakmile budou tyto zásady ochrany osobních údajů vytvořeny, přidáme k nim odkaz na naši domovskou stránku nebo minimálně na první významnou stránku po vstupu na náš web.
Náš odkaz na zásady ochrany osobních údajů obsahuje slovo „Ochrana osobních údajů“ a lze jej snadno najít na výše uvedené stránce.
Budete informováni o všech změnách zásad ochrany osobních údajů:
• Na naší stránce Zásady ochrany osobních údajů
Může změnit vaše osobní údaje:
• Zasláním e-mailu
Jak naše stránka zpracovává Nesledovat signály?
Ctíme signály Nesledovat a Nesledovat, vysazovat soubory cookie nebo používat reklamu, když je zaveden mechanismus prohlížeče Nesledovat (DNT).
Umožňuje náš web sledování chování třetích stran?
Je také důležité si uvědomit, že umožňujeme sledování chování třetích stran
COPPA (zákon o ochraně soukromí dětí online)
Pokud jde o shromažďování osobních údajů od dětí mladších 13 let, zákon o ochraně soukromí dětí online (COPPA) dává rodičům kontrolu. Federální obchodní komise, agentura pro ochranu spotřebitele v USA, prosazuje pravidlo COPPA, které vysvětluje, co musí provozovatelé webových stránek a online služeb udělat, aby chránili soukromí a bezpečnost dětí online.

Specificky neuvádíme na trh děti mladší 13 let.
Umožňujeme třetím stranám, včetně reklamních sítí nebo zásuvných modulů, shromažďovat PII od dětí mladších 13 let?
Spravedlivé informační praktiky
Zásady spravedlivých informačních postupů tvoří páteř zákona o ochraně soukromí ve Spojených státech a koncepty, které zahrnují, hrály významnou roli při vývoji zákonů o ochraně údajů po celém světě. Pochopení zásad spravedlivé informační praxe a způsobu, jakým by měly být prováděny, je zásadní pro dodržení různých zákonů o ochraně osobních údajů, které chrání osobní údaje.

Abychom byli v souladu se spravedlivými informačními praktikami, podnikneme následující reakce, pokud dojde k narušení dat:
Upozorníme uživatele prostřednictvím upozornění na místě
• Do 7 pracovních dnů

Google
Reklamní požadavky společnosti Google lze shrnout do zásad inzerce společnosti Google. Jsou zavedeny, aby uživatelům poskytly pozitivní zážitek. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=cs

Na našich webových stránkách používáme reklamu Google AdSense.
Google jako prodejce třetí strany používá soubory cookie k zobrazování reklam na našem webu. Google pomocí cookie DART umožňuje zobrazovat reklamy našim uživatelům na základě předchozích návštěv našich stránek a dalších stránek na internetu. Uživatelé se mohou odhlásit z používání souboru cookie DART tak, že navštíví zásady ochrany osobních údajů reklamní sítě Google a obsahové sítě.
Implementovali jsme následující:
• Remarketing pomocí Google AdSense
• Hlášení zobrazení v reklamní síti Google
• Demografické údaje a hlášení zájmů
• Integrace platformy DoubleClick
Společně s dodavateli třetích stran, jako je Google, používáme soubory cookie první strany (například soubory cookie Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (například soubor cookie DoubleClick) nebo jiné identifikátory třetích stran společně ke shromažďování údajů o interakcích uživatelů s zobrazení reklam a další funkce reklamních služeb, které se vztahují k našemu webu.
Odhlášení:
Uživatelé mohou nastavit předvolby toho, jak vám Google inzeruje, pomocí stránky Nastavení reklam Google. Případně se můžete odhlásit na stránce Odhlášení z iniciativy Network Advertising Initiative nebo pomocí doplňku Prohlížeč odhlášení Google Analytics.
Google reCAPTCHA V2.

Jaká data shromažďuje reCAPTCHA?
Nejprve algoritmus reCAPTCHA ověří, zda v používaném počítači existuje soubor cookie Google.

Následně bude do prohlížeče uživatele přidán další specifický soubor cookie reCAPTCHA a bude zachycen – pixel po pixelu – úplný snímek okna prohlížeče uživatele v té době.

Některé aktuálně shromážděné informace o prohlížeči a uživateli zahrnují:

Všechny soubory cookie nastavené společností Google za posledních 6 měsíců,
Kolik kliknutí myší jste provedli na dané obrazovce (nebo dotyku, pokud na dotykovém zařízení),
Informace o CSS pro tuto stránku,
Přesné datum,
Jazyk, ve kterém je nastaven prohlížeč,
Jakýkoli zásuvný modul nainstalovaný v prohlížeči,
Všechny objekty Javascript
Kalifornský zákon o ochraně soukromí online
CalOPPA je první státní zákon v zemi, který vyžaduje, aby komerční webové stránky a online služby zveřejňovaly zásady ochrany osobních údajů. Dosah zákona sahá daleko za Kalifornii a vyžaduje, aby každá osoba nebo společnost ve Spojených státech (a pravděpodobně ve světě), která provozuje webové stránky shromažďující osobně identifikovatelné informace od kalifornských spotřebitelů, zveřejnila na svých webových stránkách nápadné zásady ochrany osobních údajů s uvedením přesně shromážděných informací a těch jednotlivci nebo společnosti, se kterými je sdílena. – Zobrazit více na http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Podle CalOPPA souhlasíme s následujícím:
Uživatelé mohou naši stránku navštívit anonymně.
Jakmile budou tyto zásady ochrany osobních údajů vytvořeny, přidáme k nim odkaz na naši domovskou stránku nebo minimálně na první významnou stránku po vstupu na náš web.
Náš odkaz na zásady ochrany osobních údajů obsahuje slovo „Ochrana osobních údajů“ a lze jej snadno najít na výše uvedené stránce.
Budete informováni o všech změnách zásad ochrany osobních údajů:
• Na naší stránce Zásady ochrany osobních údajů
Může změnit vaše osobní údaje:
• Zasláním e-mailu
Jak naše stránka zpracovává Nesledovat signály?
Ctíme signály Nesledovat a Nesledovat, vysazovat soubory cookie nebo používat reklamu, když je zaveden mechanismus prohlížeče Nesledovat (DNT).
Umožňuje náš web sledování chování třetích stran?
Je také důležité si uvědomit, že umožňujeme sledování chování třetích stran
COPPA (zákon o ochraně soukromí dětí online)
Pokud jde o shromažďování osobních údajů od dětí mladších 13 let, zákon o ochraně soukromí dětí online (COPPA) dává rodičům kontrolu. Federální obchodní komise, agentura pro ochranu spotřebitele v USA, prosazuje pravidlo COPPA, které vysvětluje, co musí provozovatelé webových stránek a online služeb udělat, aby chránili soukromí a bezpečnost dětí online.

Specificky neuvádíme na trh děti mladší 13 let.
Umožňujeme třetím stranám, včetně reklamních sítí nebo zásuvných modulů, shromažďovat PII od dětí mladších 13 let?
Spravedlivé informační praktiky
Zásady spravedlivých informačních postupů tvoří páteř zákona o ochraně soukromí ve Spojených státech a koncepty, které zahrnují, hrály významnou roli při vývoji zákonů o ochraně údajů po celém světě. Pochopení zásad spravedlivé informační praxe a způsobu, jakým by měly být prováděny, je zásadní pro dodržení různých zákonů o ochraně osobních údajů, které chrání osobní údaje.

Abychom byli v souladu se spravedlivými informačními praktikami, podnikneme následující reakce, pokud dojde k narušení dat:
Upozorníme uživatele prostřednictvím upozornění na místě
• Do 7 pracovních dnů